Radó Patika Tiszacsegén

                         A logiMobil gördíthető állványrendszer megépítésével, 85%-os tároló felület növekedést értünk el a Radó Patikában Tiszacsegén.   
           A beépített
logiMobil gördíthető  tároló állványokon elhelyezett gyógyszerek könnyedén, az összezárt állványokon is áttekinthetők.

                         A logiMobil gördíthető állványok felülete fényes horganyzott, rozsdamentes jellegű, könnyen tisztántartható. A háromküllős hajtókarok segítségével akár egyszerre az összes tároló állvány elmozdítható a kívánt helyen folyosó nyitható.                              A logiMobil gördíthető rendszer segítségével könnyebbé és gyorsabbá vált a kiszolgálás, egyszerűsödött a raktári munka.

"A gyógyszertár raktárának  területe 15,4 m2, melyen korábban 15 db 8 polcos szekrényben, 111,6 folyóméter hosszon tartottuk az árukészletet. A 37 cm mély polcokon az összes terület 41,29 m2.              A Logisor Kft. honlapján ajánlott könyvtári gördíthető állványok mintájára tervezett -nem fedett oldalú - raktári polcokat e szűk helyre terveztük a következő méretekkel:       - a polcrendszer két végén lévő fix állványok 30 cm mélyek - a 4 db gördíthető állvány szélessége 53 cm úgy, hogy a kétoldali használat érdekében középre alacsony elválasztó falat épített be a Kft. (4.sz. kép),      - a tároló azintek száma 8, a szintek magas-sága 32 cm,                                                               - az állványok közötti közlekedő folyosó 72 cm, így az állványok teljes hossza 344 cm. Az állványok szélessége 240 cm (a tekerő karokkal 250 cm), így a teljes rendeszer elfért  9 m2-en úgy, hogy a rakodási folyóméter192, a polcok hasznos területe 53,76 m2 lett. Nagyobb raktárban a méretek természetesen növelhetők. A 4 db gördíthető állványt könnyen lehet egyszerre mozgatni. A polcok teljes terhelhetősége 120 kg, ami egy gyógy-szertárban nehezen kihasználható lehetőség. Az állvány burkolatlansága lehetőség az áruk gyors áttekintéséhez és megkereséséhez.                                  Az első hónapok tapasztalata nagyon kedvező.                                                    Csengeryné Radó Katalin gyógyszerész" 

Logistor RAKTÁRTECHNIKA Kft
patika_logiMobil2.JPG
patika_logiMobil2
patika_logiMobil3.JPG
patika_logiMobil3
patika_logiMobil4.JPG
patika_logiMobil4
patika_logiMobil5.JPG
patika_logiMobil5
patika_logiMobil6.JPG patika_logiMobil7.JPG
patika_logiMobil7