Csavarkötéses állványok

Több mint ötven éve használják világszerte ezt a hagyományos állványrendszert, amely 19,05 mm-es raszterû lyukasztott profilokból és horganyzott acélpolcokból áll. A profilok nem csak állványoszlopként, hanem önálló szerkezeti elemként is felhasználhatóak.

Állványok esetében a polcelemeket csavarral rögzítik az oszlopokhoz és saroklemezekkel stabilizálják a rendszert. A polcok polcállító kapcsok segítségével is rögzíthetõk, ez esetben a polcközök szabadon állíthatók. A polcok terhelhetõsége igény szerint 95 - 300 kg között mozoghat.Az elemek alapvetõen horganyzott kivitelben készülnek. A horganyzott termék amellett hogy olcsóbb, tovább megõrzi újszerûségét, összhatásában kellemes, világos munkahelyet biztosít a raktárkiszolgáló személyzetnek. A megrendelõ kérésére az állványelemek festett kivitelben is kaphatók.

A hát-és oldalfal elemek illetve az ajtók segítségével szekrények alakíthatók ki. Az állványok méretezése lehetõvé teszi a MH-box raktári dobozok elhelyezését az Önök elképzelése szerinti színben és méretben. Ez könnyebb áttekinthetõséget és rendszerezhetõséget biztosít.

Kiegészítõ elemek a rendezett és áttekinthetõ raktárért:

Polcosztó kengyel


A polcok alsó peremébe kapaszkodik, a tér felosztására illetve támasztásra szolgál.

 

Polcosztó rács

Két kivitelben létezik: szabadon álló és polctól polcig tartó.

 

Szabadon álló mûanyag polcosztó


Ezek az elemek egymás tetejébe is csúsztathatók.

 

                                                      
Áttolásgátló

Ez az elem a 610 mm mélységû polcot hosszában osztja két részre, így az állvány mindkét oldalról betárolható átcsúszás nélkül.

 

Polcosztó lemez


A polcközök polctól polcig tartó megosztására szolgál, festett kivitelben is kapható.

A perforált profilok sokoldalúsága

A Dexion; Salgó; Fordex stb profilok önállóan is felhasználhatóak rendszerelemként. Már 50 éve rendkívül gyors megoldást kínálnak speciális konstrukciók felépítéséhez. Polcos állványok, asztalok kialakításához vagy összekötõként egyaránt felhasználhatóak, gyorsan összeszerelhetõk és rendkívül stabilak. A profilok horganyzott acélból készülnek, de különbözõ színekben is rendelhetõk.

Profiltípusok:


P140 36x36x1,8 mm

P160 40x40x2,0 mm

P225 41x62x2,0 mm

P260 45x66x2,5 mm

H345 43x87x43x2,0 mm

Pánt 38x2,0 mm

LOGISTOR Kft 

www.raktartechnika.hu      logistor@raktartechnika.hu 

2220 Vecsés, Dózsa György út 1.

Telefon:  06 20 4466 017  Fax:  06 29 352 748

1992 2015