HUNPAL                                                                                                                    rakodólapos állványrendszer, az Ön, raktározási problémáinak megoldására

A HUNPAL típusú raklapos állvány a leggazdaságosabb megoldást nyújtja sokféle raktározási problémára. Egy raktár teljesítőképessége elsősorban a választott megoldás technikai rátermettségétől függ. A HUNPAL rendszer közvetlen hozzáférést biztosít a raktári áruhoz a műszakilag jól átgondolt és kivitelében különösen robosztus állványrendszer által. A HUNPAL rendszer szerelése a kapcsolódó szerkezet révén nagyon pontosan és egyszerűen végezhető.

Állványkeret
Két speciális oszlopprofilból készül, acél talplemezekkel. Az oszlopprofilokat a feladatnak megfelelő erősségű C- profilú rácsszerkezet erősíti össze keretté.
A raszterlyukasztás az oszlopprofil homlokoldalán található, a leginkább igénybevett oszlopéltől megfelelő távolságban. A keret szabványmélysége 800 és 1000 mm, az állító raszter 100 mm.

Elemek 
Tartógerendák
Acél zártszelvényből készülnek és szögacél akasztószerkezettel lehet az állványkeretre erősíteni. Az akasztószerkezet vastagsága kétszerese a gerendákénak. A gerendák anyagvastagsága függ a tartóhossztól és annak terhelésétől.
A tartóhossz 1800 és 2700 mm lehet (két illetve három raklap), a maximális behajlás: tartóhossz / 200.
Az akasztószerkezet ferdére állított akasztónyelvekkel kapcsolódik az oszlopprofil raszterlyukasztásába. A véletlen kiemelést biztosító szegek teszik lehetetlenné.

Tartozékok
Áttolás gátlók, lábvédő lemezek, távtartó darabok stb. teszik a tartozékok választékát teljessé.

Felület
Epoxi-Poliészter bevonat 200 C fokon beégetve.
Standard szín: RAL 7035 (világosszürke)

 

A Hunpal állványrendszer az Ön partnere

 

Állvány elemek  H1 = záró keretmagasság
  H2 = belső keretmagasság
  X = mezőszélesség
  X1 = oszlopszélesség
  Y = szintmagasság
  Y1 = az 1. hossztartó felső éle
  Y2 = a legfelső hossztartó felső éle

            Mindenképpen kérje ügyfélszolgálatunk tanácsait!  
                                                                                                                                  Vissza a  
főoldalra